Vardagsrum slash kontor

Under några veckor varje höst förvandlas vårt vardagsrum till ett kontor.
(Undra sa flundra, om man kan få nån hyresersättning från sin ag?)
 
Förutsättningar Plan 2013
 
 
Oftast när jag jobbar hemma så går det fint att jobba på min laptop. Men när jag gör budget (eller Plan 2013 som det heter på Scandic-språk) behöver jag en stor skärm och ett ordentligt tagentbord. Det går liksom inte att jobba på en 13-tumsskärm när man ska ha minst 3 fönster öppna samtidigt och jobba i.
 
Många fönster blir det. Tur att jag ser bra... (?)
 
Mitt kontor
 
Dessutom jobbar jag på tok för mkt under den här perioden, och då är det skönt att sitta hemma och jobbar på kvällar och helger. Jag tycker mig spendera tillräckligt mycket tid på jobbet som det är utan att behöva lägga till några timmar varje kväll och två hela helgdagar. Då sitter jag hellre hemma. I myspyxor. Osminkad. Men en kopp té. Och nåt gott att äta. Och en hund på fötterna :)
 
Dessutom är det lättare att ta en paus för att sticka ut på en löprunda eller promenad. Eller för att äta. Hemma har jag ju den fina servicen att bli serverad allt. Det är inte mkt jag behöver fixa själv. Té, fika och middag serveras på utlovade tider. Inte fel!
 
 
Igår blev jag serverad té och Polly vid "skrivbordet"
 
//Storasyster
Jobb & Skola | | Kommentera |

Body Pump

Happy Saturday!
 
Jag har superkickat igång helgen med två timmars plugg och sen en kort powerwalk följt av ett Body Pump-pass bättre än aldrig nånsin förr.
 
Jädrar i min låda vad det gick! Tyngre vikter, mer puls, fler armhävningar, fler brända kalorier (=meeer och sötare brunch) och definitivt fler skratt under passet! Jag ökade tom vikten på biceps och DET säger inte lite. Om jag fick ge något slags pris för bästa instruktör skulle Sofia på Forum vinna det med råge! Hon är grym! Ingen får mig så pepp som hon!
 
 
Om du skjuter upp allt tills du känner dig säker, får du ingenting gjort!
 
Nu: dusch och brunch :))
 
//Storasyster
Jobb & Skola, Träning & Hälsa | | Kommentera |

Fredag - mitt i veckan

Nu är det ju budget, så inte f-n får jag nån ledig helg inte. Men. Fredag är ändå fredag. Och det ÄR nåt speciellt med fredagar  <3
 
Jag har haft en fin fredag. Mkt som tusan på jobbet, men ändå god stämning!
Att sedan få avsluta dagen med en helkväll med min fina man är supermysigt!
 
 
Morgonlöprunda!
Det börjar bli kallt nu. Jag måste antingen börja springa inne eller köpa nya kläder.
Gissa vad jag gör helst?!
 
AW
Pastis på Kramers veranda
 
 
Bästa räkmackan i stan och Bourgogne på Moccasin
 
//Storasyster
Mat & Vin, Träning & Hälsa, Vår vardag | | Kommentera |
Upp