övning 3 - porträtt på en främling.Gunnar, 76, år bor i Bosvedjan i Sundsvall, han var snäll och ville ställa upp på några bilder. Vi gick en runda och pratade om livet. Det är alltid lika spännande att höra äldre människors berättelser. Om familjen, kärleken, karriären och vännerna. Gamla människor är kloka, så är det bara. Dessa biderna är klassens favoriter.

Jobbar med bild hela dagarna just nu, plåtar, redigerar och disktuterar bilder. Hela dagarna. Sjukt utmattande, men roligt såklart. Imorgon är det dags för övning 4. På ondags är det utvärdering. Pepp!


//Lillasyster
Foto | | 2 kommentarer |

Shopping spree

Vi ägnade större delen av söndagen (och lite i fredags) åt shopping! Det var LÄNGEsen jag shoppade såhär mycket :)
Kul!

Resultatet:


Klänningar


Skönjeans (som inte sitter tajt nånstans) och rutig flanellskjorta för mysiga dagar
Svarta snyggbrallor och vit/svart tunn tröja


Svart kjol (can´t live without it) och orange! tröja


Mörka tajta jeans och rödrosabrun blus med knyt upptill
Rostfärgad blus

//Storasyster
Shopping | | Kommentera |

Åh, Brolle!

Igår var jag på Ladies Night! Vilken kväll!

Vi hade ett kundevenamang på Scandic och jag fick äran att följa med!
32 glada ladies träffades på Scandic Malmö City för att dricka skumpa och äta en god middag. Och gissa vilka som kom förbi och sa hej? Jo, Martin Stenmarck, Thomas Järvdalen och Frank Andersson. Wow!


Efter en superb buffé på hotellet fick vi åka Guldbuss (Ldb FC´s) till Arenan, för att där se nästan två timmars show.
Anders Timell var konferencier och han gjorde ett strålande jobb.
Brolle och Stenmarck sjöng som gudar (Åh, Brolle) och likaså Thomas Järvheden. Inte kunde man gissa att det gömde sig en rikigt bra sångare i honom. Och sen Frank. Ja, mer man än så får man väl leta efter!


Kvällens outfit!

Jag har hört skräckhistorier om hur alla ladies uppför sig under showen, så jag var lite orolig för vad jag gett mig in på, men jag måste säga att det var fantastiskt. Inga trosor på scen, och inga pinsamma händelser.
Bara en riktigt riktigt bra show! Och något som verkligen imponerade på mig var hur grabbarna kvällen genom hyllade kvinnan. Kvinnor var i fokus hela kvällen, och de lyckades att inge en känsla av att man som kvinna sitter på en pidestal! Lyx!

//Storasyster

Jobb & Skola | | En kommentar |
Upp