Dagens Vita Dojja

Dagens dojja är en riktig favvis i garderoben (även om jag fortfarande inte gått in dem helt, så min högra lilltå ligger risigt till varje gång jag använder dem).


Vita Converse som min finaste make köpte till mig när han var i London!

Puss på er!

//Storasyster
Dagens Dojja | | Kommentera |

nollning.

Nollningen är rolig som bara den! Det är bara tisdag idag, men vi är redan rejält trötta och de flesta av oss längtar lite tills vi kommer igång med skolan "på riktigt". Jag längtar lite till hösten när man har kommit in i allt, lärt sig hitta på (och till!) skolan och lärt känna lärare och klasskompisar ännu bättre. Soliga höstpromenader i berget, photosessions, pluggkvällar med mängder av kaffe, film-maraton, varma koftor, och fika på stan.

Men just nu är det nollning för fulla muggar. Schysst nollning, rolig. Våra mammor och pappor (faddrar = de som började förra året) är snälla mot oss och vi har riktigt roligt! Idag kickade första kursen igång, följt av lunch och shopping på stan, folbollsturnering ( =vila på en filt i solen) och sedan häng hos en klasskompis. Lugn och skön dag vilket man behöver då och då. Imorgon är det nya tag! Föreläsning, fixa en del till skolan, IKEA (om vi lyckas ragga upp någon med bil?), fixarmässa och sedan mingelkväll på kåren. På torsdag är det barrunda i Sundsvall. På fredag morgon är det ovanligt tidig och ovanligt lång föreläsning. Jo man tackar. På lördag är det disco (cirkustema!) och på söndag är vi lediga!! Då måste jag få lite ordning i lägenheten, bananlådor ska bort, säng ska lagas (!?) och det ska tokstädas.

Vet inte om det är den überslöa uppkopplingen eller blogg.se som inte tillåter mig att lägga upp bilder, men det fungerar i alla fall inte. Istället får ni blunda och fantisera om Mittuniversitetet i Sundsvall, europas vackraste campus. De ni!


//Lillasyster
Hälsningar från Norrland | | En kommentar |

Bildjour -11

Jorå! Full fulle här i norr. Lägenheten ger mig fortfarande magsår över allt kaos. Lådor, kläder, påsar och allt möjligt plock. Men det är inte kul att städa. Det är roligare att hänga med sköna klasskompisar. Idag fick vi våra första uppgifter, vi fick träffa några av lärarna och vi passade också på att kallsvettas och få lite panik över att vi inte har en enda av de ca sju böcker som behövs till första kursen som börjar imorgon. Och så fick vi plåtas. Inte plåta, utan plåtas. Fan, det finns en anledning till att jag håller mig bakom kameran. Jag är en mupp.
//Lillasyster

Hälsningar från Norrland | | 2 kommentarer |
Upp