SGC

I måndags morse styrde jag kosan mot Stockholm tillsammans med mina slottskollegor Lisa och Patrik från Scandic Kramer (internt kallad slottet). Vi har spenderat två dagar på Scandic Continental där vi har konfererat av bara attans. En Business Plan och lite annat smått och gott har avhandlats under veckans första två dagar.


Scandic Kramers ledningsgrupp (ja, jag själv är ju barkom kameran) i arbete!

Bodde gjorde vi på Scandic´s nya flaggskepp Scandic Grand Central. Ett nyinvigt hotell på Vasagatan i Sthlm, där Scandic har valt att inreda i en mix av ny och gammal still med influenser av lite "fabrik" och New York. Hela hotellet ger en skön "back stage"-känsla.

SGC (hörnet Kungsgatan / Vasagatan)
Mitt rum


I korridoren på tredje våningen


Toaletten i lobbyn


Efter en dag med hårt arbete tog vi tillfället i akt att gå ut och svira lite i måndags kväll:)
Efter en superdupermiddag på hotellet (är ni i Sthlm - testa!) drog vi vidare ut på stan en sväng :)


Jag & Lisa / Lisa & Patrik

Efter tre (!) timmars sömn var vi dock i farten igen tisdag morgon och gjorde klart en Business Plan som vi känner oss stolta över! Två mkt givande dagar som dock fortfarande sitter kvar i kroppen. Klockan är inte ens nio onsdag kväll och jag funderar seriöst på att gå och lägga mig ...

//Storasyster
Jobb & Skola | | Kommentera |

tentaångesten ...

... kommer inte ens smygandes den här gången. Den kommer som en blixt från en klar himmel. Men jag tänker ändå ge mig en klapp på axeln. Dels för att jag kirrade reportageuppgiften över helgen och dels för att jag har pluggat på riktigt bra i dag. Vi har hittat bästa platsen på miuns bibliotek, tyst enkild hörna, översikt över skolmatsalen och skönaste sofforna. Det och varsin termos, goda mackor och mängder med kexchoklad gjorde att t.o.m. jag överlevde den här dagen. Det trodde jag faktiskt inte. Utmattad, men glad ändå. I morgon är sista rycket i i böckerna och jag tror faktiskt jag kommer överleva den här tentan. Men nöd och näppe. Vet ni varför?

OM TVÅ VECKOR DRAR JAG TILL MAROCKO!

Tre veckor i Marrakech och Agadir. När jag och Marie kommer hem till Svallet igen har vi vår alldeles egna lägenhet som står och väntar på oss.Från Kapten Röds övergrymma spelning förra veckan. Jag är såld.

 


Du e la go.


Slut på rasten, du blir det plugg några timmar //Lillasyster
Vår vardag | | En kommentar |

Första advent

Trött. Ost. Foto. Promenad. Pynta. Fika. Taking Woodstock. Mys. Regn. BLÅST. Fisksoppa med rouille. Packa.//Storasyster
Vår vardag | | En kommentar |
Upp