Smoothies

Jag häller i mig ett gäng smoothies varje vecka. Inte så konstigt kanske när jag jobbar på ett företag som har ordet smoothies i namnet. Och det är SÅ gott.
 
 
Ginger Goodies
 
 
Jag har såklart redan hittat några favoriter :)
Jag dricker "Ginger goodies" (äppeljuice, mango, ananas, mullbär och ingefära) ofta och mycket för att det är bra för magen, och för att det är min absoluta favorit! När jag är hungrig på eftermiddagen tar jag nåt mer matigt, t ex "Green Mango" bestående av vaniljyoghurt, mango och avokado. Eller så slår jag till med "Banana Black Velvet" med vaniljyoghurt, blåbär, banan, honung och kakao. Mums! 
 
Imorse testade jag en ny - "Berry Bomb", vaniljyoghurt apelsinjuice, hallon, blåbär och honung. Den kanske blir en ny frukost-favvis faktiskt...
 
 
Berry Bomb och dagskassa-bokföring i morse
 
 
 
Vill jag vill lyxa till det lite slår jag till med nåt fruktigt och sött, typ "Raspberry Riot" innehållande päronjuice, honung och hallon eller "Tropical Mojito" med päronjuice, jordgubbar, ananas och mynta.
Kolla på menyn här! Det finns massvis med goooda smoothies att välja på :)
 
 
Raspberry Riot
 
 
//Storasyster
Jobb & Skola, Mat & Vin, Vår vardag | | Kommentera |

Tenta-lördag

Igår var det tenta-dag. Tenta en lördag mellan kl 15 och 20 är faktiskt inte ok. Inte alls. Roligare lördagar kan man ju ha... Bakläxa på den Umeå Universitet!
 
Uppgift två av fem
 
 
Tentan gick inte så bra heller tyvärr, den svåraste jag gjort. Jag, som alltid brukar vara klar fort och lämna in före utsatt tid satt faktiskt hela tiden. Alla fem timmar. Och jag hann inte ens gå igenom den innan jag lämnade in den. Totalt 55 poäng kan man få, 60% måste vara rätt för att få godkänt.
 
Så snälla, håll tummarna för att jag klarar mig!
 
//Storasyster
Jobb & Skola | | Kommentera |

Att bara vara

Är ni bra på att slappna av? Att bara vara...

Jag är skitdålig på det, men jag blir bättre och bättre för varje dag. Det kräver övning, mycket övning. Dels för att kunna slappna av men oxå för att kunna leva i nuet. Det är ju mycket det avslappning faktiskt handlar om.
 
Idag är en lazy sunday. Vi sov länge, till halvnio (!) och satt sedan på balkongen och njöt av kaffe/te och sol. Sen gick vi en promenad med vovvarna i solen innan vi käkade frukost i solen på balkongen. Jag älskar vår balkong. Och jag älskar våren! Och solen.
 
En kopp te, solsken och morgontankar
 
//Storasyster
 
 
Vår vardag | | Kommentera |
Upp