Mullvaden har bajs på huvudet

Ja, det är sant. Fast kanske inte IRL. Men på Skånes Djurpark, där har han det. Och den stora uppgiften för alla besökare, är att ta reda på vem som har bajsat på honom :)
 
I söndags var vi på Skånes Djurpark. Vilket fantastiskt ställe!
 
Senast jag var där var jag åtta år gammal och på skolresa. Och då (iaf enligt mitt något suddiga minne) såg det heelt annorlunda ut. Parken är superfin och det är väldigt mycket fokus på barnen! Bla då bajsfokus :)) Fast om jag ska vara helt ärlig så tror jag nog att vuxna skrattar mer åt det där bajset än vad barnen gör!
 
Åker skrinda med moster
 
 
Pigge Piggsvin. Ja, fast ni är det ju ett vildsvin, men ändå :)
 
Vi hade en supermysig dag i parken. Mormor hade med korv och bröd som grillades till lunch och sen fikade vi på lyxbullar från Gateau till kaffet. Kasper hade det dock lite kämpigt. Han startade besöket med att bli stångad av en get, så halva ryggen var sårig. Jädrans arg get alltså. Personalen skötte det dock otroligt bra. Vi blev verkligen omhändertagna med skaderapport och presenter. Och i måndags hörde de av sig igen via sms för att höra så Kasper var ok. Mycket bra jobbat tycker jag. Men det var inte nog med det. För när vi skulle busa i vattnet blev jag plötsligt dyngsur (för att nån unge tyckte det var kul att ändra riktning på vattenstrålen, man tackar), och i samma veva gör ungen nån form av vurva och ramlar med nyllet rakt ner i backen, face plant. Så vi åkte hem med en skadad rygg, bula i pannan och skrapsår på näsan.
 
Vi avslutade sedan kvällen med en kanonvolt rakt in i soffbordet, pang rakt på okbenet. Stackars mr K-man blödde näsblod och det var allmän kalabalik här hemma innan alla berörda lugnade ner sig och vi (efter samtal med 1177) kunde konstatera att det nog ändå gått ganska bra.
 
Inte Kaspers dag alltså. Men jag tror ändå att han tyckte det var rätt kul att klappa getterna. Iaf före stång-incidenten :)
 
//Storasyster
Kasper, Resor | bajsbrunastugan, familj, get, mullvad, söndag | | Kommentera |
Upp