prickar.

Som sagt, igår började vi dagen med nybakat bröd och gjorde samma idag. Vad kan man säga, jag är en sucker för nybakat bröd...


Min finfinfina servis som jag har fått av pappas särbo Helené. Detta var den första servisen hon köpte när hon flyttade hemifrån, tror det var någon gång på 70-talet. Hon gav den till mig eftersom hon vet att vita prickar på röd bakgrund är det bästa jag vet. Jag har samlat på mig en hel del med det mönstret. Gardiner, väskor, sittdynor, julgranskulor, kläder, burkar osv.. Men servisen är min favorit.Ett litet tag senare hittade mamma denna till mig på Åhléns.  =)
Lika mycket som jag älskar nybakat bröd är jag också en sucker för olika muggar och koppar. Därför brukar jag tracka både syster och pojkvän med alla möjliga olika muggar. Jag tänker att eftersom jag älskar dem, gör nog de också det! För länge sedan hittade jag denna muggen på ÖoB. Barnslig och söt. Precis som honey, så jag köpte den till honom. tillsammans med en likadan skål, perfekt till fil och müsli=)

Igår åkte vi hem till mamma och Hans för lite lördagsfika, jag Nicklas och Jonas. Och Yoshi såklart. När vi kom in genom dörrarna kände vi doften av nygräddare våfflor. Mumma!!Yoshi ville också ha!
Jag hittade en trött katt i soffan. Han är fin. När han sover.Och dessa magneter på mammas kylskåp, tycker de är lite filuriga, så var tvungen att fota dem. I sommarstugan, som helt saknar el har vi "Förbanna inte mörkret, tänd ett ljus".

Idag har jag bänkat mig i soffan och tänker bara ha en riktigt slö Söndag, det enda jag gör är att springa upp och ner till tvättstugan, har tvättid idag. Kul.

//Lillasyster
Foto | | 2 kommentarer |
Upp