Fix & Trix

Hann med att fixa lite igår, även fast det var Ch´s dag.

Ett Pippis Sockerdrickaträd blev klart, fast jag valde att inte döpa det till det. Det går ju inte, när man har massa system-varor på plats. Jag kan inte i min vildaste fantasi tänka mig att det kom rosé, Pimms eller Red Stripes ut ur Pippis träd. Så här blev resultatet

Råttebo + bar = Råttebaren :)

Vi har även hunnit med att fixa "duschen" i stugan.Vi letade både länge och väl efter ett passande duschdraperi till vår utedusch. Tillslut hittade vi det, fast det var istället vaxduk!!
Men det går ju lika bra. Jag passade på att klä hyllan inne i duschen med samma.
Visst blev det fint??

Nu står vi och väntar på att få köra på båten hem. Trist!!
Det har varit underbara veckor på Gotland, men hur länge man än är här, så är det alltid för kort!!

Idag kommer vi att få gunga hem, det har blåst som tusan här igår och idag... Yeey, ser fram emot båtsjuka hundar i tre timmar... Not!

//Storasyster
Inredning | | 3 kommentarer |

Kattvik.

Om en stund kommer Linda och Renée hit för att käka lite frukost, sen kör vi till Kattvik! Vi var där för några år sedan (när vi hamnade bakom prinsessan Madeleine och hennes Jonas i kön på Ica) och då regnade det under hela tiden vi var där, hoppas det blir lite bättre i år. Bikinin är nerpackad =)=)


//Lillasyster
Vår vardag | | Kommentera |

Ja må han leva

Idag är det ingen vanlig dag, för det är Christians födelsedag. Hurra, hurra, hurra!!!
GRATTIS älskling <3

Azorerna 2006
TACK för att du är världens bästa man, och för att du gör mig lycklig <3

Det blev inget sockerdrickaträd igår, för Gotland har tydligen bestämt sig för att visa sig från sin sämsta sida sen Nils Dackes tid rent vädermässigt... Neeejdå, jag är inte bitter!!

Förra veckan, när det var bättre väder, gjorde jag iaf iordning vår "sop-station". Jag fattar inte vart alla sopor kommer ifrån, men det är helt galet!! Vi slänger brännbart och organiskt i vanliga tunnor, men allt annat ska sorteras. Jag är tyvärr inte van vid det hemifrån, så det känns som värsta projektet! Men visst är det bra.
För att göra det lite roligare, gjorde jag fint i "Råttebo Sopstation"Nu blir det lite roligare att sopsortera, och framför allt ser det lite finare ut.
Vad tycker ni??

Nu ska jag och älsklingen äta lite frulle, sen får vi se vart dagen för oss. Idag är det Ch som bestämmer :)

//Storasyster
Vår vardag | | 2 kommentarer |
Upp