Cirkus Perche

Ja, nu är det ju som så att det lätt blir lite rörigt när man ska ha visning hemma. Två hundar, en unge, två vuxna och en jäkla massa grejer ska ut ur lägenheten. Dessutom ska den vara ren som ett vinglas på Nobelmiddsgen. 
 
Mao, ett projekt som heter duga. 
 
Vi är glada att ha Lillstrumpa så nära. Den stackarn fick ta emot hela cirkus Perche imorse kl 09,30 Hundar, unge och vuxna i ett enda stort kaos. Tur att hon är hårdhudad 😁
 
När några av oss käkade frukost satt någon(i konstig ställning) och tittade på Flygplan
 

Efter visningarna köpte vi med adventsfika och dundrade in hos Lillstrumpa igen :)
 
 
En spännande dag. Visningen här gick bra, men det återstår att se. Än har vi inte sålt den...
De objekt vi tittade på var både bra och anus. Ett riktigt bra faktiskt. Så bra att jag skulle kunna flytta in imorgon och bo där tills jag dör!
 
//Storasyster
Vår vardag | Lillstrumpa, hundvakt, moster, visning, visningar | | Kommentera |

Flänger runt

Överskriften beskriver ganska bra vad vi gör för tillfället. Flänger runt. Mest hela tiden. Vi flänger runt och tittar på nytt boende. Den här veckan avverkar vi fem stycken, tre brf-radhus och två friköpta hus. Ett såg vi i tisdags, inget att ha. Ett ska vi se idag, vi tror väl "sådär" mycket på det. Tre ska vi se på söndag, ett av dem har jag riktigt höga förhoppningar på!
 

BR Limhamn / Friköpt Riseberga / Villa Limhamn / BR Klagshamn / Friköpt Limhamn
Alla bilder är från Hemnet.
 
 
 
Igår var vi lediga allihop. Jag och Ch var på begravning. Mycket vackert men väldigt jobbigt. K-man hängde på Limhamn hos några kompisar och busade i parken :)
På eftermiddagen/kvällen sågs närmaste anhöriga på en champagnestund, en perfekt avslutning på dagen. Då fick dessutom Kasper hänga med. Och gissa om han var lycklig när det serverades vindruvor :)
 
Kasper och vindruvorna!
 
//Storasyster
Vår vardag | begravning, flängerrunt | | Kommentera |

Ljuvlig genomgående 3:a med härlig balkong!

Nu ligger år lägenhet ute till försäljning. Kolla här! Vi har tagit hjälp av Landgren och mäklaren Madeleine som är en riktig toppentjej! Så glad att vi fick henne rekommenderad.
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
Alla bilder från Landgrens hemsida.
 
 
Såhär ser alltså vår lägenhet ut. Den har nog aldrig varit så fin som nu. Det är väl precis som det ska vara, som finast när man säljer. Vi tog i hand häromdagen, min man och jag, och lovade varandra att nästa boende ska vara såhär fint NÄR vi bor där. Inte först när vi ska sälja!
 
Det är inte utan att vi får lite ångest inför försäljningen. Inte så konstigt, vi älskar ju den här lägenheten. Om den hade ett rum till och hiss (eller om vi bodde längre ner i huset) hade jag bott kvar tills jag dör. Vi har varit med om så mkt här. Mer än åtta års levende, från sommaren 07 till vintern 15/16. Man hinner med mycket på åtta år. Gifta sig, byta jobb några ggr, äta många middagar både med och utan vänner, skaffa barn, må dåligt och må riktigt bra, dricka mååånga flaskor champagne och helt enkelt leva.
 
Men nu är det dags för nästa steg. Ett nytt kapitel i livet. Ett större boende. En trädgård, åh vad jag ska njuta av vår trädgård. Dricka mitt morgonté utomhus i solen och känna att livet är gött. Men först ska vi "bara" hitta det där drömboendet som jag drömmer om på nätterna. Med min trädgård. Och mitt syrum.
 
Just det, vi ska ju sälja den här lägenheten först oxå :)
 
//Storasyster
 
 
 
Inredning | bostadsrätt, landgren, lägenhet, sälja | | Kommentera |
Upp