Ojojoj...

Lillstrumpa hjälpte mig med att rensa i min garderob förra helgen när hon var här. Galet va mycket kläder jag har samlat på mig. En del hade jag sedan tidigare rensat ut, och en del rensade vi ut i lördags.

Hela sex påsar med kläder + fem par skor ska ges bort och två stora kassar med kläder ska säljas. Har jag tur kanske det ger en slant :)

Fasen va gött det är att göra riktiga rensningar. Man känner sig helt nöjd och liksom tom och ren när man är klar. Även om nu syrran tyckte att jag var mesig och därför hotade med att komma tillbaka om sex månader - Det som då inte är använt av det jag sparade åker UUUT. Hmm, vi får väl se hur det går!

Nån som har ett bra tips på vart man kan ge bort sina kläder? Jag hittar inget ställe som känns sådär 100. Jag vill att mina kläder kommer till någon som kan ha nytta och glädje av dem. Jag vill inte att de säljs här hemma för att pengarna sen ska skänkas... Tips??

När jag nu rensat ut så här mkt kläder, måste det ju betyda att jag får köpa massa nytt... Eller??

//Storasyster
Vår vardag | | Kommentera |

På stan!

Igår kom Lillasyster till stan, weee! Jag tog på mig det stora léendet och släpade med henne på ett Body Pump-pass :) Gissa om det var skönt att köra slut på musklerna på en fredagkväll som start på en härlig helg! (och gissa om Lillasyster nu börjar få en träningsvärk värd ett stort T. Hahah, vänta bara tills imorron bitti)

Idag har vi gjort stan.
Storasyster började med Body Balance och sedan blev jag fin hos frisören. Lillasyster startade dagen med ett hemligt projekt!
Vi möttes upp i hos frisören för att käka lunch på Mad Miss Mollys :)

Efter att ha fått i oss massvis med energi intog vi stan. Bl a shoppade Lillasyster linnen i massvis med färger - Superfint!


Elin ursäktar hennes bajsnödiga miner, men ni behöver ju inte titta på hennes ansikte, utan på hennes nya fina kläder...


Fina!


Den här nissen underhöll oss på gågatan, kolla in konstruktionen! Han var grym!
Han spelade trummor, dragspel och pling plong-låda samtidig.

Nu sitter vi i soffan med varsin dator i knät - "Dagens ungdomar!" (som pappa hade sagt).
Snart ska projekt klädkammare påbörjas. Röstning om: Spara, Slänga, Ge bort, Sälja. Puh!

Puss på er alla och ha en fin kväll! Det ska vi ;)

//Storasyster
Shopping | | 2 kommentarer |

Gilla oss!

Nyhet här på Kreativa Systrar. Nu kan du gilla oss, och våra inlägg. Och det är klart du gör. Så ni kan ni gilla hur mycket ni vill! Gilla gilla!!


Cred till Lisa som tipsade mig!
Vår vardag | | Kommentera |
Upp