Egentid

Det här med egentid är tydligen något som vi 70-och 80-talister har hittat på. Begreppet är helt obegripligt för generationer äldre än oss vilket för mig är en gåta?! Men tack och lov förändras ju tiderna (oftast i rätt riktning)!
 
Både jag och min kära make behöver egentid. Både från varandra och människor i stort, men även från Kasper. Detta var ju såklart mycket enklare utan bebis, då man bara kunde dra hemifrån och gå en långpromenad eller sätta sig på en sten och glo ut över Öresund. Nu krävs lite mer planering, men det är absolut inget svårt att få till bara man har en vattentät plan.
 
Eftersom jag ammar är det ju såklart lättare för pappan att vara iväg en sväng hemifrån (han jobbar ju dessutom på dagarna). När mamman ska få en egentid krävs lite mer planering. Ungen måste vara fulltankad som attans, och sen får man räkna med att det kan bli hungerkris efter 1,5 timme igen om bebis inte somnar...
 
Men. Som sagt. Det går om man bara vill. I fredags blev det en extra lyxig stund för mamman som hoppade i badet med ett glas vitt, en ny deckare och Norah Jones i högtalarna. Lyxig start på helgen! TGIF as it's best helt enkelt :)
 
Muscadet
 
Anna Jansson
 
//Storasyster
 
Kasper | Bobban, Egentid, Kasper, bada, barn, bebis, muscadet | | Kommentera |
Upp