vinter.Okej Syrran, jag ger mig. Vinter k a n vara vacker.

Eftersom jag bara jobbade förmiddag idag passade jag på att ta med mig Yoshi och kameran på en liten fotorunda. Hann knäppa dessa bilder innan jag såg smärtan i Yoshis ögon. Så ledsen hon var. Hon försökte stutsa över snön, och jag såg hur hon kämpade och försökte gå på bara två tassar. Stackarn. Massa snö, salt, grus och sand på hennes bara tassar kan inte vara skönt. (en riktigt tjock vinderkappa har hon redan, utan den darrar hon som ett asplöv..) Så det fick bli en rask promenad hem till värmen i soffan istället.Så här ser min adventljusstake ut, visst är den söt? Inte lika fin som Syrrans dock. (Ser ni tån som tittar fram på den stora tomten till höger. Han har vad jag kallar en Nicklas-strumpa)Dagens låt:

MIA - Paper Planes. Soudtrack till Slumdog millionare - en film ni bör se. (Won 8 Oscars. Another 100 wins & 51 nominations)


//Lillasyster
Vår vardag | | 2 kommentarer |

Första advent


Jag gar gjort en adventsljusstake i öppna spisen.
Vad tycks?

//Storasyster
Vår vardag | | En kommentar |

Mikrofonkåt

Måste bara säga att Septembers tolkning av Petter´s gamla Mikronfonkåt är så jävla cool! Jag lyssnade galet mycket på Petter´s album "Mitt sjätte sinne" när jag gick i högstadiet. Tror jag var 14-15-16 nånting typ.
Jag hade nästan glömt den här låten när jag hörde Septembers version.


Vad tycker ni??

Som ni vet vid det här laget, så har vi gjort om vårt vardagsrum. Igår satt vi den sista "touchen", och nu är det helt klart! Jag bara njuter av att sitta här i vårt fina fina vardagsrum!!

Tapet.
Tavla av Marie-Louise Kold


Den nya fina väggen och alla nya kuddar :) Ser ni elefanterna?
Och så vårt gamla bord som vi målat vitt.


Öppna spisen och "ego-väggen" med bröllopsbilder till vänster.


Middagsbordshörnan.


En annan tavla av Marie-Loise, Love it!
Och så Ch´s mormor och morfars gamla medicinskåp som de köpte för lääängesen, och ovanpå det en porslins-mojäng som jag fått av Ch´s mamma Gunilla efter att jag talat om att jag älskar den. Hehe, det lönar sig att tala om att man gillar grejer :) Den är köpt av Ch´s mormor på Kreta för längensen!


En (suddig) bild på vår ena hörna. Favviskandelabern som vi fick i bröllopspresent och två nya hyllor. På den högra står Rörstrand Ritzi som jag bloggat om tidigare.
Elektronikhörnan. TV är ju ingen snygg möbel, men man vill ju ha den, så man får göra det bästa av situationen.


Ett skrin från Ch´s barndom, och tre balla askfat som vi köpte av en uteliggare med världens gulligaste vovve i Paris. Han gjorde såna här av gamla burkar han plockat. 5 euro gav vi för dem, hoppas det räckte till lite mat åt honom och vovven. Det var den dagens goda gärning!


En turkos lotus-ljusstake på vårt numra vita bord!


Det är visst inte bara jag och Ch som gillar de nya kuddarna!

Nu ska jag göra en kopp té (eller glögg kankse?) och krypa ner med min bok bredvid vovvarna och kuddarna. Söndagsmys!

Ha en härlig första advent!

//Storasyster
Inredning | | 5 kommentarer |
Upp