Gotland del III, doggystyle.

Inte helt chockerande så fick jag med mig ett gäng hundbilden hem til Skåne. Här är några:Yoshi


Sazza


Disel. Ja, han är lite gay.


Ett litet (?) muskelpaket.


S-E-M-E-S-T-E-R!!


?!


Yoshi sitter inte som andra hundar... Sazza = världens tröttaste hund?

Tycker Storasyster är jätteduktig som kommer igen med träningen igen. Nu hejar vi på henne! Själv är jag också inne i en låång träningssvacka, vilket suger. Jag mår så jäkla mycket bättre när jag tränar regelbundet och äter som jag ska, men just nu har jag inget val. Jag har bihåleinflammation, vilket suger. Lever för tillfället på piller, piller och dundernässpray. Håll tummarna att jag snart slipper skiten så jag kan komma igång och röra mig lite. I natt drömde jag tom att jag var ute och sprang, och sprang och sprang. Ni vet när man är totalt utmattad men ändå springer lite till. Härlig känsla. Idag fick det istället bli bad och sol i Tydinge. Lungt och skönt. Såpass att jag somnade i solen.. Fortsätter i soffläge några timmar till, måste se de nya avsnitten av True Blood! Yey!


//Lillasyster
Foto | | 2 kommentarer |

Fru Celin på besök!

Har haft en undebart skön eftermiddag och kväll. Min gamla (obs! Inte hon, utan vår vänskap) vän Thérése har varit på besök i stan, och vi har BARA haft det bra. Druckit vin, pratat, ätit gott och njutit av att ha en ledig eftermiddag och kväll!

Vädergudarna var på toppenhumör, och vi likaså!Såklart glömde jag (som vanligt) ta bilder på maten! Men det VAR gott, jag lovar.
La Roche bjuder alltid på finfin mat :)


Fina Thérése


Vem vill leva utan rosé!?


Efterrätt = världens godaste negerbullar (jajaj, jag vet! Chokladboll då) från Espresso House :)

Tack Thérése för en toppenkväll!! Hoppas att du hittar ner till Malmö igen snart, så vi får göra en repris!


När T åkt hem till Osby mötte jag upp med mannen + polare för ett glas på klassiska bästigaste Bullen!
(Ja, de är fortfarande kvar ;) Jag blir nog ensam i sängen några timmar till)


//Storasyster
Vår vardag | | 2 kommentarer |

Och så var det ju det här med träning...

Hur svårt kan det va??

Jag VET att jag mår bättre när jag tränar, både fysiskt och psykiskt. Och när man väl gjort det till en vana är det ju inga problem att träna 4-5 ggr i veckan. Men har jag kommit av mig så verkar det vara hopplöst att komma igång igen!

Jag har nu haft ett alldeles för långt träningsuppehåll pga olika anledningar, men nu är det dags att sparka mig själv i röven (rent ut sagt)! Det gör jag genom att både idag och igår kickstarta dagen med en Powerwalk/Jogg-runda.
Att träna på morgonen är underbart tycker jag, och särskilt då jag har lyxen att bo så när havet att jag kan springa på stranden på morgonen. Det är nästan lika mycket psykisk avkoppling att se havet vakna, som det är fysisk träning att springa på stranden!

Eftersom jag alltid, och fortfarande, jobbar bäst under press lovar jag här och nu att varje vecka rapportera om min träning. Då blir det ju pinsamt om jag tränat dåligt!
Wish me luck!

Men nu: Frukosten är intagen till Nyhetsmorgon och jag ska hoppa i en klänning och dra mig till jobbet.

Ha en fin dag!

//Storasyster
Träning & Hälsa | | Kommentera |
Upp