Syskonen Jonsson

Sista delen i bilder-från-förr-serien. Bildbomb på oss alla tre tillsammans. Hoppar en hel del mellan åren på bilderna, precis som innan, men jag har ingen som helst aning om vilka bilder som är tagna när, så jag gör en liten coctail av det istället. Enjoy!


Börjar med min absoluta favoritbild. Har denna som profilbild på Facebook :-) Har fått en hel del kommentarer, de flesta förvånas över hur sör Jonas var :-) Här kan Pyret (jag) inte vara gammal..På dessa bildena här jag inte heller gammal. Denna över tillhör en av mina favvisar!


Här vet jag inte var vi är, men vi var rätt unga.. Kan det vara Bornholm? Söt bild i alla fall. Jonas har full fart ut i vattnet och jag fegar på torra land. Som vanligt alltså. Det ser kallt ut!


Här är det lite varmare. Lycka i en glass, eller hur var det nu? Frida tjoffar i sig glassen innan vi knappt hunnit hugga in. Som vanligt alltså. :-)


Från Gotland. När vi var små samlades vi alla varje sommar för korvgrillning nere på standen. Tillsammans med kossorna, vilket jag aldrig hade vågat göra idag! Idag har Klasse (bonden som äger marken) ungtjurar som går fritt - läskiga jävlar det där! Thank god för taggtråd! Haha! Frida - vad gör du?! Jonas sitter bakom Frida i blåa kläder, jag är den lilla skiten i gräset och mamma står längst bort i jeanskläder. Vilka de ändra är, har jag inte den blekaste aning om?!Älskar syrrans kläder, speciellt byxorna :-)


Håller med Nicklas om det där med att nyfödda det ut som aliens. Kolla in mig på bilden till höger - scary!

Mamma hade nog dille på att spöka ut oss till luciatåg. Men vi var rätt söta!


Nu ska jag bli färdig att skicka iväg några bilder på framkallning så jag jag få upp lite bilder här hemma. Jag kan sitta och titta på dessa bilder flera gånger om och om igen. Blir lite varm i hjärtat faktiskt. Kom på nu att det hade varit roligt att höra några av mamma och pappas minnen från när vi var små. Sånt som vi själv inte kommer ihåg (eller har förträngt..). Kanske blir en gästblogg i framtiden?

Vi verkar ju i alla fall vara ett gäng glada, friska och småspralliga ungar. Och skitiga. Precis som barn ska vara! Vilken jäkla bra uppväxt vi har haft, hörrni.


//Lillasyster
Foto | | En kommentar |

jag.

Tänkte fortsätta lite på "bilder fån förr", idag har turen kommit till lilla mig!


Nyfödd och jätteliten. (Eller som Nicklas tycker - nyfödda ser ut som äckliga aliens...)


Kan man käka kottar?

Tårtor på ettårsdagen och treårsdagenKaka i högsta hugg! Ständigt vid matbordet. Att jag är (och har tydligen alltid varit..) ett kak-mat-godis-kottar-sötsaks-monster har väl ingen missat...?


Dessutom älskar jag rött! Gärna tillsammans med svart :-)


Har inget vidare kul att berätta om mig, så ni får istället njuta av bilderna. Imorgon kommer sista delen: Syskonen Jonsson.

//Lillasyster
Foto | | En kommentar |

God fortsättning!

Som ni redan vet hade syskonen Jonsson julbak hemma hos mig på lilljul. Innan vi gick och la oss spelade vi lite spel, (Frida är inte så jävla bra på att sjunga som hon tror...) vilket ledde till skratta-så-jag-gråter-och-får-ont-i-magen-attaker = träningsvärk! Kul hade vi! Såklart började vi julafton med julkalendern Hotell Gyllende Knorren och sedan Trolltyg i Tomteskogen. Jag saknar familjen Rantanen och speciellt pappa Roger! Jag begär en andra säsong! Nedräkning till nästa jul hade varit toppen, kan ni inte fixa det? Bästa julkalendern på många, många år!

Lussesnäckor med vit choklad. Är inte så värst förtjust i saffran, men OH MY GOD så goda de var!


Köpte en massa sötsaker bla ca 600 g choklad...


Renée och Eclipse kom in och sa hej, och Jonas blev genast lite kär. Han och Nina hde två katter när de bodde ihop i Tyskland, Filo och Romi som han saknar jättemycket. Vi är ju annars en hundfamilj, så han har inte mycket katter här hemma att kela med. På första bilden försöker han hacka choklad med lökhackaren. Det gick ju bra..

Syrran, har varken du eller jag bildbevis på våra godisar?Efter maten åkte spelen fram. TP  och Qube (också ett frågespel). Att tävla mot pappa i denna sorts spel brukar vara allas mardröm, karln är som ett jäkla uppslagsverk! Helt otroligt hur han kan ha koll på en del saker... MEN, i Qube får man slupmässigt olika kategorier och ja, låt oss säga att underhållning inte är pappas starka gren. Han kom sist i två av tre omgångar =)


Han var glad ändå!


SF-frågan=)


Jag tycker det flesta frågor på detta kort är lite hmm.. udda, men vi fick NV-frågan. WTF?


Jag är inte trött..


Och så var julen över. Nu börjar vi ladda inför nyår! Dags att gå och väcka de snarkande sömntutorna och fixa lite frukost. Är ledig idag och imorgon (välbehövligt!), och det ska bli så jäkla skönt!

//Lillasyster
Vår vardag | | En kommentar |
Upp