Mannen i mitt liv

Här är han. Mannen i mitt liv. Han med stort H som gör mina dagar varma och soliga <3
 
Christian, jag älskar dig!
 
//Storasyster
Resor | kärlek, mannenimittliv, älska | | Kommentera |

Glad Påsk!

Påskafton på Phu Qouc:
Vaknar, äter frukost från en toppenbuffé. Betraktar fyra minuters ösregn (och sen sol igen) på verandan samtidigt som jag läser en bra bok (Coelho, 11 minuter). Tar en taxi in till öns huvudstad, Duong Dong. Kollar in Day Market och blir nästan överkörda av ca 350 mopeder. Taxi tillbaka till hotellet. Lunch i form av ananaspannkakor (soppa för Ch). 45 minuters massage på stranden under kokospalmerna (100 000 dong = ca 33 kr). Solar och badar några timmar. Tar en dusch. Svettas som aldrig förr. Bloggar lite och njuter av utsikten från vår terass. Tar en promenad på stranden i solnedgången. Middag på stranden med tårna i sanden, grillade räkor och grillad fisk, red snapper. Strosar hem igen i vattenbrynet. Busar och kelar lite med "vår" kattunge, vi har döpt henne till Stephanie. Bloggar lite på terassen, lyssnar till ljudet av vågorna och bara...njuter!
 
 
Gissa om vi hade kul när vi tog den här bilden...
 
 
GLAD PÅSK!
Vi saknar er där hemma <3
 
//Storasyster
 
 
ps. Idag har det varit ca 35-36 grader i luften och exakt 33,7 grader i vattnet.
Resor | Semester, kärlek, phuqouc, påsk, resa, resor, vietnam | | Kommentera |

Coconut heaven?

Jag tror vi dog och kom till kokonsötshimlen!
 
Imorse klockan fem ringde klockan (vet inte varför jag utsätter mig för sådana uppstigninstider på semestern....?). Ch hoppade ur sängen som vanligt, själv släpade jag mig ur densamma vid halvsex-snåret. Efter snabb frukost på hotellet tog vi en taxi till flygplatsen i Ho Chi Minh, ca 30 minuters färd genom en underbar stad som höll på att vakna.
 
Flyget till Phu Qouc tog exakt 35 minuter (!). Vi hann knappt upp i luften förrän det var dags att förbereda för landning. Flygplanet var helt nytt och fräscht, och det var gott om plats för benen. Vi fick dricksvatten och en kall handduk för händerna :) Vietnam Airways ftw!
 
När vi landat fick vi åka buss från planet in till terminalen, ca 400 m. Och lagom när vi kom in, hade tagit en bagagevagn och tänkte gå på toa kom vårt bagage. Dvs typ 10 min efter det att vi landat. Kastrup kanske hade kunnat lära sig ett och annat av den här flygplatsen!
 
Utanför stod en chaufför med en fin skylt: Frida Perche. Man tackar! Vi och tre fransman delade på en minibuss de ca 10 minuterna det tog att åka till hotellet. Och här är vi nu! I kokosnötshimlen.
 
Utsikten från vår sea view bungalow
 
Vi sitter på vår terass och bara njuter. Vi har redan tagit ett dopp i havet och ätit en helt underbar lunch. Himlen?
 
//Storasyster
Resor | | Kommentera |
Upp