bling bling.

Yay! Mitt finfinfina halsband har kommit! Måste medge att jag känner mig som en häftig hiphoppare när jag har det på mig. Bling bling i allra högsta grad. Men fint som snus. Och vilken service från cocco.se! Halsbandet har varit slut ett tag och när de fick in det på lager igen skickade de ett mail till mig. Jag beställde det och två dagar senare låg det hemma i brevhögen. I en liten fin lila ask tillsammans med ett kort - Tack Elin, och ett litet hjärta. Gulligt!

 

 

På symässan blev jag ruskigt sugen på att göra några armband. Det blev faktiskt fem nya!

Dessa svarta armbanden med silverpärlor blev jag nöjd med, gjorde tre i samma stil. Inte så fint med bara ett, men om man har alla tre tillsammans blir det bra =)


Provade göra två röda också, får se om jag kommen använda dem. Men blev också rätt bra.

Några av pärlorna jag köpte på symässan i Malmö. Ska hitta på något roligt med dem. De är lila, även om de ser rosa ut på bilden.

 

 

En annan rolig sak kom också på posten idag. Ett påskkort från mamma!

Ett jättegulligt kort adresserat till Nicklas och mig, med några lotter i! Håll tummarna!

 


Ett foto som Christian tog på mig och Frida i helgen, när vi var ute på promenad. Tycker om denna bilden jättemycket.

 

 

Blev mycket idag, men så är det när man inte bloggar på ett par dar... Känns som att jag har bott på jobbet tills nu, men slutade redan 14 idag. Passar därför på att tvätta nu i eftermiddag och ska nu börja diska och städa. (Tråååkigt)

 

//Lillasyster

Smycken | | 6 kommentarer |

symässa.

Hade väldigt trevligt hos Linda igår. När klockan ringde 08.30 i morse (m a o 07.30!) kändes huvudet minst sagt tungt. Mamma plockade upp mig och vi körde till Malmö. Där träffade vi syster och Christian, gick till Knuus för en jättegod brunch. De kom in med en stor tallrik fylld med massa gott, bröd, frukt, grönsaker, crossianter, pannkakor, yoghurt och massa pålägg att välja mellan. Supergott!! Det ingick även vita bönor, äggröra och bacon, men det skippade jag. Efter det dumpade vi Christian innan vi körde vidare till symässan på stadionmässan. (Av någon anledning ville han inte med??) Där hittade vi en hel del spännande saker, men konstigt nog blev vi inte så inspirerade gällade sy/textil/design. Men där fanns jättemånga montrar med smycken och pärlor, där fanns mycket som helst med fina saker. Hittade lite olika pärlor och tillbehör, så nu är jag sjukt peppad att börja på olika armband och hansband! De hade en jättebra modevisning. Unga designers i Malmö, kläderna var välsydda som tusan, och fina.

Frida agerade pressfotograf


Elinfärger

Inspirationskälla - musik. Kolla ryggen på linnet, fint!

Inspirationskälla - musik

En elinklänning och en fridaklänning

Elinochfridaskor!!Tajt tajt men fint fint.

Designers:

Katarina Forsbäck/Undefined
Emelie Grahn Sjölund
Kristina Hillevi
Joss Åkesson/AkiAki
Johanna Kandell/Achtung Design
Lena Quist
Såhär glada var vi när vi åkte därifrån! Pga allvarliga hot blev Frida cencurerad=)

Lite nödvändlig skoshopping hann vi också med. Väldigt nödvändig.

Nu ska jag vila i soffan och ladda för en intensiv jobbvecka

//Lillasyster
Kreationer | | Kommentera |

brunch.

Kom för en stund sen hem från mamma. Har varit där på supergod brunch för att fira Hans som fyllde år förra veckan. Jonas och honey var tvugna jobba, men Frida och Christian kom från Malmö för att gratta honom. De hade med sina två hundar och jag hade med Yoshi. Jisses, snacka om full rulle! Hade en liten fotoskola med Christian, eller rättare sagt han hade skola med mig. Han är klok den där mannen. Han lär mig alltid massa nytt om sånt där tekniskt trams som jag är kass på. Önskar jag var lika klok som honom när det kommer till vitbalans och andra inställningar. Men jag blev en hel del klokare i alla fall.Massa gott!

 

Fy fasen vad det regnade när jag körde hem idag. Inte nog med det, väl framma parkerade jag bilen, gick ut och öppnade bagageluckan till Yoshi, och den rackarhunden värgrade hoppa ut i ovädret, där stod jag i ösregnet och väntade på bättre tider. Skithund.

 

Nu ska jag hoppa in i duchen för upptining, uppfräshning och hoppas jag blir lite piggare. Imorrn fyller Linda år så ikväll ska jag hem till henne. Det ska det drickas Asti och annat smått och gott. Men först - mat till Saga. Jag har inte glömt henne, jag lovar Reneé!

 

 

//Lillasyster

 

Vår vardag | | Kommentera |
Upp