McQueen

Och inte vilken MccQueen som helst, utan Blixten McQueen! Vår son har en ny kärlek; bilar! Och inte vilka bilar som helst, utan bilarna i Disney Pixar´s film Bilar, helst Blixten McQueen. Han fullkomlingen älskar ALLT som har med bilar, och framförallt Blixten, att göra.
 
Vi har haft stora problem med att få Kasper att använda mössa. Han blev helt galen och tyckte bara att den var ivägen. Tre-fyra minuter, sen åkte den av. Varje gång! Så jag bestämde mig för en ny taktik - jag tog med ungen till Lindex och lät honom välja själv. En Blixten-mössa såklart! Nu har vi istället problem att få av honom mössan inomhus. Det är ju dock ett lyxproblem jämfört med att han inte vill ha mössa alls ute.
 
Sover med mössan långt ner över ögonen.
 
 
Jacka är en annan fajt vi har haft. Kasper är helst naken, eller med blöja på sin höjd. Alla kläder är stökiga och jobbiga, speciellt ytterkläder. Overallen ska vi inte prata om, herre vad vi slåss om den varje morgon.
Jacka är lite lättare, men inte kul det heller. Men NU! Efter att jag hittade en jacka med Blixten på, så åker jackan på i en rasande fart när vi ska gå ut. Och inte vill han ta av den. Igårkväll låg ungen och tittade på film med jacka och mössa på sig :) Men som skrivit ovan, det är ju ett lyxproblem jämfört med att han inte vill ha ytterkläder alls.
 
 
Blixten-jacka!
 
//Storasyster
Kasper | bilar, blixtenmcqueen, cars, jacka, mössa | |
Upp