Gonatt
Bilderna tagna Jan -10Jag ville bara säga god natt till alla.

//Yoshi
Foto | | En kommentar |

Trötter.

Eftersom att jag slutade redan 13.30 idag hade jag tänkt få en massa saker gjorda idag. Jovisst. Både jag och Yoshi har fastnat i soffan. Sitter och halvtittar på någon romantisk komedi samtidigt som jag väljer ut bilder att framkalla. Jag har äntligen blivit färdig att fixa ett fotoalbum och ska göra något fint av bilderna från när jag och Nicklas gjorde vår Thailand-Kambodja-Vietnam-tur. Under tre månader tog vi måååånga bilder. Eter en del utrensningar är jag nu nere i endast 2467 bilder. Galet. Kan såklart inte framkalla alla, så har valt ut ca 300 bilder som ska in i fotoalbumet. Vi åkte dit i december -07, så bättre sent än aldrig! Tänkte visa några bilder. Detta var dock innan jag skaffade min systemkamera, och innan intresset för foto kom igång på allvar.

Koh Phangang, Thailand

 

Koh Phanang, Thailand

 

Killing fields, Phnom Penh, Kambodja

 

Phnom Penh, Kambodja


Phnom Penh, Kambodja


Sihanuokville, Kambodja


Ankor Wat,
Foto | | Kommentera |

Trötter.

Eftersom att jag slutade redan 13.30 idag hade jag tänkt få en massa saker gjorda i eftermiddag. Jovisst. Både jag och Yoshi har fastnat i soffan. Sitter och halvtittar på någon romantisk komedi samtidigt som jag väljer ut bilder att framkalla. Jag har äntligen blivit färdig att fixa ett fotoalbum och ska göra något fint av bilderna från när jag och Nicklas gjorde vår Thailand-Kambodja-Vietnam-tur. Under tre månader tog vi måååånga bilder. Eter en hel del utrensningar är jag nu nere i endast 2467 bilder. Galet. Kan såklart inte framkalla alla, så har valt ut ca 300 bilder som ska in i fotoalbumet. Vi åkte dit i december -07, så bättre sent än aldrig! Tänkte visa några bilder. Detta var dock innan jag skaffade min systemkamera, och innan intresset för foto kom igång på allvar.

Koh Phangang, Thailand

 

Koh Phanang, Thailand

 

Killing fields, Phnom Penh, Kambodja

 

Phnom Penh, Kambodja


Phnom Penh, Kambodja


Sihanuokville, Kambodja


Ankor Wat, Siem Reap, Kambodja


Ankor Wat, Siem Reap, Kambodja


Mui Ne, Vietnam


Mui Ne, Vietnam


Utanför Mui Ne (???), Vietnam


Ho Chi Minh, Vietnam


Ho Chi Minh, Vietnam


Chiang Mai, Thailand


Chiang Mai, Thailand


Chiang Mai, Thailand


Chiang Mai, Thailand


Koh Samet, Thailand


Koh Samet, ThailandKunde inte välja ut 10 favoriter, så det blir några fler. Gud vad jag längtar tillbaka! Vietnam var helt klart favoriten, det landet kommer vi definitivt åka tillbaka till. Underbart land.

Idag körde jag inom pappa och gav honom alla gamla foton jag hittade hos mamma, han lovade att scanna in dem till mig, vill ha de nu! Är så nyfiken på om jag kan göra de bättre i PS. Vissa av dem är för mörka, en del för ljusa. Har ingen aning om jag kan göra något med dem, men ska i alla fall försöka.

Imorgon åker jag och Yoshi till Nicklas i Växjö. Ska bli skönt och träffa honey och dessutom gillar jag staden. Yoshi älskar att vara där, vi kan ha henne lös eftersom det inte är några vägar där vi brukar gå med henne. Hon blir alltid lika lycklig när hon kan skutta fritt!

Nu ska jag se om jag kan göra lite nytta ikväll, eller om jag ska gå och lägga mig. Känns att klockan ringde tidigt imorse. Ska klippa mig kl 11 imorgon, blir nog lite sovmorgon.//Lillasyster
Foto | | Kommentera |
Upp