bling bling.

Yay! Mitt finfinfina halsband har kommit! Måste medge att jag känner mig som en häftig hiphoppare när jag har det på mig. Bling bling i allra högsta grad. Men fint som snus. Och vilken service från cocco.se! Halsbandet har varit slut ett tag och när de fick in det på lager igen skickade de ett mail till mig. Jag beställde det och två dagar senare låg det hemma i brevhögen. I en liten fin lila ask tillsammans med ett kort - Tack Elin, och ett litet hjärta. Gulligt!

 

 

På symässan blev jag ruskigt sugen på att göra några armband. Det blev faktiskt fem nya!

Dessa svarta armbanden med silverpärlor blev jag nöjd med, gjorde tre i samma stil. Inte så fint med bara ett, men om man har alla tre tillsammans blir det bra =)


Provade göra två röda också, får se om jag kommen använda dem. Men blev också rätt bra.

Några av pärlorna jag köpte på symässan i Malmö. Ska hitta på något roligt med dem. De är lila, även om de ser rosa ut på bilden.

 

 

En annan rolig sak kom också på posten idag. Ett påskkort från mamma!

Ett jättegulligt kort adresserat till Nicklas och mig, med några lotter i! Håll tummarna!

 


Ett foto som Christian tog på mig och Frida i helgen, när vi var ute på promenad. Tycker om denna bilden jättemycket.

 

 

Blev mycket idag, men så är det när man inte bloggar på ett par dar... Känns som att jag har bott på jobbet tills nu, men slutade redan 14 idag. Passar därför på att tvätta nu i eftermiddag och ska nu börja diska och städa. (Tråååkigt)

 

//Lillasyster

Smycken | |
#1 - - Fi int bara Christian:

Jag har typ historiens bredaste röv ;(

#2 - - Fi int bara Christian:

AS-fint halsband btw...

#3 - - okreativa pojkvännen:

Sjysta armband som vanligt älskling! du är grym!Som sagt så är du nu officiellt PIMPED! jag tycker du ska skaffa Grilz nu för att bli komplett! Det kan du göra här http://www.bigdawgsbling.com/grillz.htmlälskar dig baby!/Din El Nacho Bubbo XoOXxxOx!

#4 - - Flitiga mamma:

Är färdigt med mitt armband o halsband oxå, helnöjd. Frida då har du inte sett mammas röv bredvid din. Som man säger: äpplet ramlar inte långt från trädet:)

#5 - - Denise[O R D & F O T O]:

Har du gått på något aprilskämt idag?:) Läs vad jag gjorde på min blogg! Glad påsk! Kram Denise

#6 - - Elin:

Du har typ historiens sötaste röv, Fi. Jag lovar.

Upp