Brunch och keramik

I söndags tog vi oss ut på en liten roadtrip till Höganäs.
 
Vi startade med brunch på Höganäs saluhall. Där fick jag dessutom chansen att köpa en ny favvismugg (min gamla likadana gick i tusen bitar pga klantig ägare).
 
Dessert
 
195 pix kostade brunchen på Saluhallen, och det var den värd! För barn upp till tolv år kostar det 10 kr per år, så K-man kostade en tia. Lätt värt! Däremot tog de 75 spänn för en 33 cl öl, och även om den var god, och brygd på Bjärehalvön, är det väl i dyraste laget kan man tycka. Vi gick iaf därifrån nöjda och glada! Och mätta som tre uppstoppade korvar.
 
Sen styrde vi kosan mot Höganäs design outlet. Det är livsfarligt för plånboken. Men kul!
Vi kom hem med en hel massa porslin som vi inte hade planerat att köpa, men ooops, så kan det gå :)
 
Höganäs mattallrik (de under assietterna), 26 cm, sex för 210 kr (299 minus 30% rabatt)
Höganäs djup mattallrik, sex för 210 kr (299 minus 30% rabatt)
 
Rörstrand ostindia / Ittala Taika
 
Rörstrand Swedish Grace
 
Ostindia blev jag störtkär i, jag var bara tvungen att köpa den. Och Ittala-muggarna i svartvitt är SÅ goda att dricka ut! Den vita hade vi sedan innan (två från början, men en var kantstött och ful) och nu köpte jag en blå kompis till den. Syns inte så bra på min mobilbild, men den är riktigt härligt kornblå!
Såklart var vi inne en sväng på Lager 157 oxå. Men jag hittade inte ett jota, varken till mig eller till K. Ch däremot hittade tre skjortor, snygga som tusan alla tre. Så nu får han fasen i mig börja använda sina trettiofem skjortor istället för att ha tischa och hoodie varje dag.
 
//Storasyster
 
Inredning, Shopping | Keramik, brunch, familj, höganäs, ittala, outlet, rörstrand | |
Upp