Tivoli

Vi drog till Köpenhamn idag. Min man föreslog att vi skulle åka till Tivoli på julmarknad, och varför inte! Vi hade inget speciellt planerat hemma ändå, och varför göra inget när man kan göra något (kul).
 
Vi brukar gå av vid Nörreport för att ta en tur via Torvehallarna, och det gjorde vi den här gången oxå. Jag älskar känslan runtom och i hallarna. Riktiga saluhallar, I love! Vi startade dagen med en fet italiensk (mer dansk om jag ska vara ärlig) lunch, sittandes utomhus på fällar under göttiga värmare. Riktigt mysigt om än något kyligt!
 

Lunch
 
Blommorna i Danmark, så otroligt fint! Detta är utanför Torvehallarna.
 
 
Vi strosade sedan ner till Ströget och Disney store. Vilket kaos. En halv miljard människor, lika många barnvagnar och måånga julklappar som skulle införskaffas. Dessutom en barnhörna med Disneyfilm på högsta volym. Hela kalaset får ju vem som helst att bli yr i bollen. Sjävklart är det ju dessutom ca 35 grader varmt inne i butiken. Phiuu! Vi hittade iaf vad vi sökte och gick nöjda därifrån med ett otympligt paket innehållandes Bilar! Förhoppningsvis blir den lilla männsikan glad :)
 
 
Vi avslutade sedan Köpenhamn med några timmar på Tivoli. Mysigt men väldans trångt. Helt galet trångt om jag ska vara ärligt. Så pass att det nästan tar bort det mysiga. Man ser liksom ingenting för alla människor, och folk trampar på en och stöter till en hela tiden. Inte så avkopplande direkt. Men Kasper verkade nöjd, och det känns bra! Han fick titta på "domtar" och springa runt och ha kul!
 
 
Tivoli
 
//Storasyster
Vår vardag | |
Upp