Syskonen Jonsson

Sista delen i bilder-från-förr-serien. Bildbomb på oss alla tre tillsammans. Hoppar en hel del mellan åren på bilderna, precis som innan, men jag har ingen som helst aning om vilka bilder som är tagna när, så jag gör en liten coctail av det istället. Enjoy!


Börjar med min absoluta favoritbild. Har denna som profilbild på Facebook :-) Har fått en hel del kommentarer, de flesta förvånas över hur sör Jonas var :-) Här kan Pyret (jag) inte vara gammal..På dessa bildena här jag inte heller gammal. Denna över tillhör en av mina favvisar!


Här vet jag inte var vi är, men vi var rätt unga.. Kan det vara Bornholm? Söt bild i alla fall. Jonas har full fart ut i vattnet och jag fegar på torra land. Som vanligt alltså. Det ser kallt ut!


Här är det lite varmare. Lycka i en glass, eller hur var det nu? Frida tjoffar i sig glassen innan vi knappt hunnit hugga in. Som vanligt alltså. :-)


Från Gotland. När vi var små samlades vi alla varje sommar för korvgrillning nere på standen. Tillsammans med kossorna, vilket jag aldrig hade vågat göra idag! Idag har Klasse (bonden som äger marken) ungtjurar som går fritt - läskiga jävlar det där! Thank god för taggtråd! Haha! Frida - vad gör du?! Jonas sitter bakom Frida i blåa kläder, jag är den lilla skiten i gräset och mamma står längst bort i jeanskläder. Vilka de ändra är, har jag inte den blekaste aning om?!Älskar syrrans kläder, speciellt byxorna :-)


Håller med Nicklas om det där med att nyfödda det ut som aliens. Kolla in mig på bilden till höger - scary!

Mamma hade nog dille på att spöka ut oss till luciatåg. Men vi var rätt söta!


Nu ska jag bli färdig att skicka iväg några bilder på framkallning så jag jag få upp lite bilder här hemma. Jag kan sitta och titta på dessa bilder flera gånger om och om igen. Blir lite varm i hjärtat faktiskt. Kom på nu att det hade varit roligt att höra några av mamma och pappas minnen från när vi var små. Sånt som vi själv inte kommer ihåg (eller har förträngt..). Kanske blir en gästblogg i framtiden?

Vi verkar ju i alla fall vara ett gäng glada, friska och småspralliga ungar. Och skitiga. Precis som barn ska vara! Vilken jäkla bra uppväxt vi har haft, hörrni.


//Lillasyster
Foto | | En kommentar |
Upp